Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Microsoft 365

En samarbejdsplatform for alle

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er en samarbejdsplatform og en arbejdsplads, der kan indrettes, så den understøtter alle de opgaver, du har. Det er et værktøj, der gør det muligt at samarbejde adskilt af tid og sted og med alle muligheder samlet ét sted. Uanset virksomhedens størrelse eller branche vil du med Microsoft 365 kunne optimere og tilpasse dine opgaver og arbejdsgange både internt og eksternt i forhold til lige netop dine behov. 

Få overblik over Microsoft 365

Mulighederne i Microsoft 365 er mange og består grundlæggende af en række apps, der kan integreres. Her er en række af de vigtigste:

Microsoft Outlook - Mail og kalender samlet ét sted. Overblik over aftaler og begivenheder.

Microsoft Word - Mulighed for at skrive, publicere nyhedsbreve og tranformere til webside.

Microsoft Excel - Regneark med stort udvalg af prædefinerede skabeloner.

Microsoft PowerPoint Præsentationsværktøj med mange prædefinerede designs

Microsoft OneDrive - Lagrer og forbinder alle dine filer på tværs af Microsoft 365. 

Microsoft Teams - Online møder, dokumentdeling og online chat

Microsoft OneNote - Notesbogssystem med let navigering og søgning efter egne noter

Selvom Microsoft 365 kan tilbyde alle de værktøjer, du har brug for, er det stadig en åben platform, så du har mulighed for at integrere med andre systemer. 

Er det relevant for mig?

De digitale værktøjer er en kritisk faktor for succes i fremtiden. Undersøgelser viser, at hvis konkurrenterne er forud på det digitale område, risikerer man at halte væsentligt bagud. I hvertfald når det gælder arbejdstimer.​​

Iflg. McKinsey (kilde: McKinsey & Co: Automatiseringens effekter på det danske arbejdsmarked ) kan eksisterende teknologi nemlig bidrage til at automatisere op mod 40% af de samlede arbejdstimer i Danmark. Det er timer der via robotteknologi og automatisering kan spares, så tiden kan bruges mere effektivt.​​​

Med Microsoft 365 har du derfor et værktøj, der kan hjælpe dig med at skære en stor del af rutinearbejdet væk, så der er tid til det, der er tid til kerneforretningen og det, der gør din virksomhed konkurrencedygtig.

Det er vigtigt at få identificeret, hvad der er relevant for lige netop dit område. Her er det en god idé at starte med at overveje, hvad der lige nu er mest tidskrævende og giver mest besvær og bøvl i det daglige? Overvej om Microsoft 365 kan være med til at afhjælpe det eller måske helt fjerne det.


Sådan kommer du i gang

For at vurdere om og/eller i hvilket omfang Microsoft 365 kan hjælpe din virksomhed, er det vigtigt at alliere sig med nogle, der har solid teknisk og forretningsmæssig indsigt. Her kan RIT hjælpe dig med at komme igang. 

RIT har mange års erfaringer med rådgivning og en høj kompetence inden for IT. ​

Læs mere om RIT og Microsoft 365

Få mere at vide om Indkøbsnetværkets aftale med RIT

Info

​Indkøbsnetværket ApS

Søren Frichs Vej 52, 1' - 12

8230 Åbyhøj

CVR: 32887422

Tlf.: 53 73 53 23

E-mail: info@indnet.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke