Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sådan undgår du hackerangreb

​​

​Hackerangreb er dagligdag - også for mindre firmaer. Få her et par gode råd og tips til at forhindre det.

Hackerangreb rammer alle

Det er langt fra kun de store virksomheder, der rammes af hackerangreb. Flere og flere helt små og mellemstore firmaer oplever også, hvad det vil sige, når deres IT-systemer bliver lammet af hackere, der angriber deres forretning. Det betyder som regel et mærkbart driftstab og et kæmpearbejde med efterfølgende at reetablere data. I værste fald kan det koste millioner og sætte virksomhedens overlevelse på spil. 

Sådan bryder hackerne ind

Når man er udsat for et almindeligt indbrud, kommer de ubudne gæster ofte ind af kælderdøren, fordi låseforholdene tit er ringere dér end ved hoveddøren. Præcis det samme gør sig gældende, når en hacker vil ind i dine systemer og data. De vælger det sted med det laveste beskyttelsesniveau.

Derfor er det vigtigt at sikre sig, at virksomheden er dækket ind med et højt sikkerhedsniveau på alle måder og med den rette og tilstrækkelige firewall opsætning.

Kendte eller ukendte angreb

De almindelige antivirus og antimalware programmer dækker kendte angreb, og med de rette programmer og den korrekte opsætning er du stort set sikret. Men mængden af hackerangreb er steget voldsomt, og nye og ukendte vira og malware dukker konstant op. Det er vigtigt, at de ikke når at angribe dine systemer. Det kan forhindres med den rette indsats i tide og ved at sikre, at ukendt malware i eksempelvis mails. o.l. bringes i karantæne, indtil der er sikkerhed for, at den ikke forårsager skade.

Den rette support er her helt afgørende. RIT hjælpe med både at træne medarbejderne i den nødvendige awarenes, så man kan genkende advarselssignalerne og igennem en allround supportaftale.

Et par grundlæggende råd

Vi gør det hele tiden igen og igen - bruger NemID til at få adgang til personlige data, og vi ved, at det er vigtigt. Der er al mulig grund til at gøre det samme i forhold til virksomhedens sikkerhed, og det kan nemt sættes op med et multifaktor login.

Herunder har vi samlet et par gode råd til, hvordan du kan implementere en grundlæggende sikkerhed i din virksomhed.

  • Multifaktor login (brugernavn og adgangskode alene er ikke sikkert nok)
  • Backup af Office 365 / Microsoft 365 (det sker ikke automatisk)
  • Firewall Next Generation typen (en klassisk firewall er ikke længere nok)
  • Endpoint Detection/Response (anbefalet sikkerhed ved log-in udefra - f.eks. hjemmearbejdspladser)

​Læs mere om RIT support

Læs mere om RIT og IT-sikkerhed

Få mere at vide om Indkøbsnetværkets aftale med RIT

Info

​Indkøbsnetværket ApS

Søren Frichs Vej 52

8230 Åbyhøj

CVR: 32887422

Tlf.: 53 73 53 23

E-mail: info@indnet.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke