Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

logo-ikon Loyalitetsnetværket for

    foreninger, organisationer, Virksomheder

Fordelsprogram der skaber loyale medlemmer/kunder

Er du ansvarlig for en forening, organisation eller virksomhed, der har mange kunder inden for SMV segmentet (små og mellemstore virksomheder), kan Indkøbsnetværket give dine medlemmer/kunder adgang til et stort og velfungerende volumen fordelsprogram med solide besparelser på gode brands fra en række eftertragtede leverandører. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, produkter af topkvalitet og høj service, som er med til at styrke alle medlemmers/kunders forretning.

Flere fordele giver flere loyale medlemmer og kunder

Flere loyale medlemmer og kunder skaber bedre bundlinie

Vi har fokus på omkostningstunge områder, hvor virksomheden ikke selv er specialist og heller ikke vil kunne opnå stor rabat.

Få mere at vide om loyalitetsnetværket

​​Har du lyst til at høre mere om Indkøbsnetværkets attraktive fordelsprogram, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 53735323 eller benytte nedenstående formular.​

Fordele

Flere medlemmer

Vi hjælper din forening, organisation eller virksomhed med at få flere medlemmer/kunder ved at tilbyde dem flere fordele, der kan give dem besparelser.

Bedre bundlinie

Vi hjæper din forening, organisation eller virksomhed med at tjene flere penge, fordi du kan tiltrække flere medlemmer/kunder.

Tidsbesparelse

I stedet for tidskrævende arbejde med selv at etablere et fordelsprogram, kan Indkøbsnetværket tilbyde en plug and play løsning, så du sparer tid.

Info

​Indkøbsnetværket ApS

Islands Brygge 26

2300 København S

CVR: 32887422

Tlf.: 53 73 53 23

E-mail: info@indnet.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke