Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

logo-ikon Job​ hos Indkøbsnetværket

Attraktiv jobmulighed hos Indkøbsnetværket for dig, som kan både sælge og rådgive

En succesrig professionel platform - frihed til at skabe dit eget drømmejob

​Indkøbsnetværket giver markedsledende rabatvilkår til netværkets tusindvis af kunder på tværs af landet.

Rabataftalerne er med kendte brands og leverandører inden for næsten alle typer almindelige indkøb så som energi, brændstof, forsikring, kontor, tele/IT, HR, bygninger/håndværk, bil-leasing m.m. Mange virksomheder benytter i dag denne indkøbsplatform, men flere kan komme til.

Hovedkontoret ligger i Kbh., og der er p.t. 21 rådgivere tilknyttet det landsdækkende netværk.

Et rigtig godt produkt til dine kunder

Når du bliver en del af Indkøbsnetværket, laver I sammen et 10 ugers kickoff program inkl. leverandørtræning, og du slippes løs på markedet med informationsmaterialer under armen og CRM-systemet som fælles udgangspunkt. Du opbygger og vedligeholder din egen kundeportfolio. Aftaler, kundernes forbrug, økonomi og netværket generelt administreres på hovedkontoret, og du kan følge med i alt 24/7.

Aftalerne er klare. Der er fuld gennemsigtighed i alle kundeforhold, omsætning og indkøbsaftaler til kunderne. Der er styr på tingene, så du, Indkøbsnetværket og kunderne vinder alle .

Du får løbende sparring og træning sammen med kollegerne. Din hverdag er på hjemmekontoret og ude hos kunderne. Salg, et højt aktivitetsniveau og sparring med kunderne er blandt dine fokusområder for at opnå succes.

​​


​​Nytænk kundernes indkøb - gør en forskel

​Du er rådgiver og sælger. Indkøbsnetværket giver dig et stærkt og gennemprøvet koncept. Du skal være motiveret for at opsøge nye kunder og få dem opstartet i at spare penge, og så skal du være god til at drive din egen forretning.

Troværdighed, struktur og  høj energi er blandt de vigtigste egenskaber. Du er professionel og en god kommunikator. Den erfarne sælger med et stort netværk og tro på egne evner kommer hurtigt langt. Er du ny i salg, kan du genkende dig i denne annonce og tør kaste dig ud i en udfordring , der kræver nogen tid, før du kan leve af det på fuld tid.

​​

​Eget CVR-nummer på fuld tid eller ved siden af noget andet

Professionalisme, etik og god service er særdeles vigtigt hos Indkøbsnetværket. Du oplever, at kunderne får en masse fordele ud af at være medlem.

Med eget CVR-nummer "ejer" du dine kundeaftaler, som fra start og over år genererer stigende indtægt til dig. Flere kunder og øget brug af aftalerne danner et særdeles attraktivt indkomstgrundllag kombineret med stor frihed under ansvar. En række af konsulenterne i netværket arbejder deltid. Det styrer du selv. Kontakt Ulrich Thorsen fra PII Headhunting på telefon 91546500 med spørgsmål.

Indkøbsnetværket samarbejder  med PII Headhunting om denne proces, og netværket får ikke kendskab tili din interesse uden din accept. Yderligere information om datahåndtering kan findes på PII Headhuntings hjemmeside.

​​

Send dit link til linkedIn eller dit CV samt nogle ord om din motivation til ans@piihh.dk: mærket

"IN 21". ​

Info

​Indkøbsnetværket ApS

Islands Brygge 26

2300 København S

CVR: 32887422

Tlf.: 53 73 53 23

E-mail: info@indnet.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke