Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

logo-ikon Job​ hos Indkøbsnetværket

Sælger/rådgiver til Indkøbsnetværket

En succesrig professionel platform - frihed til at skabe dit eget drømmejob

​Indkøbsnetværket er blandt de førende netværk i Danmark og har stor succes ved at skabe værdi for et voksende antal kunder. Den store indkøbsvolumen giver markedsledende rabatvilkår til netværkets tusindvis af kunder på tværs af landet.

Rabataftalerne er med kendte brands og leverandører inden for næsten alle typer almindelige indkøb såsom energi, brændstof, forsikring, kontor, tele/IT, HR, bygninger/håndværk, bil-leasing m.m. Små såvel som store virksomheder benytter i dag denne indkøbsplatform, men flere kan komme til.

Hovedkontoret ligger i Kbh. Der er p.t. 21 rådgivere tilknyttet det landsdækkende netværk.

En selvstændig hverdag

Du bliver knyttet til en af Indkøbsnetværkets partnere. Parallelt med et grundigt 10 ugers kickoff program inkl. leverandørtræning, slippes du løs på markedet med informationsmaterialer under armen og CRM systemet som fælles udgangspunkt. Du opbygger og vedligeholder din egen kundeportfolio og arbejder selvstændigt. Aftaler, kundernes forbrug, økonomi og netværket generelt administreres i hovedkontoret.

Du får løbende sparring og træning sammen med kollegerne, som du ofte mødes med digitalt eller på et af jeres kontorer. Din hverdag er på hjemmekontor og ude hos kunderne. Et højt aktivitetsniveau, struktur og networking er nogle af dine fokusområder for at opnå succes. Salg og stort gåpåmod er afgørende.

Nytænk kundernes indkøb - gør en forskel

​Din titel er rådgiver, og det er du. Men du er i endnu højere grad sælger. Indkøbsnetværket giver dig et stærkt og gennemprøvet koncept. Du skal være motiveret for at opsøge nye kunder og få dem opstartet i at spare penge. Ligeså skal du være god til at drive din egen forretning hjemmefra.

​​


​​

Udadvendthed, troværdighed, god struktur og høj energi er blandt de vigtigste egenskaber. Du er professionel og en god kommunikator. Stærk erfaring med opsøgende salg er en rigtig god platform for at få succes. Derfor kan den erfarne sælger med et stort netværk og tro på egne evner være den helt rette. Er du ny i salg, kan du genkende dig i denne annonce og tør kaste dig ud i en udfordring?​

​​

Sælg noget du tror på

Professionalisme, etik og god service er særdeles vigtigt hos Indkøbsnetværket. Her får du en hverdag med salg, dynamik og en masse kundekontakt. Fra kollegerne får du faglig sparring samt gode råd i at opnå resultater. Du oplever, at kunderne får en masse fordele af at være medlem.

Stillingen er på ren provision uden loft. Du "ejer" dine kundeaftaler, som fra start og over år genererer stigende indtægt til dig. Flere kunder og øget brug af aftalerne hos dem danner et særdeles attraktivt indkomstgrundlag kombineret med stor frihed under ansvar for den etablerede rådgiver.

Typisk er stillingen på fuld tid enten med eget cvr nummer eller som ansat af en senior partner. Nogle arbejder på deltid efter eget valg. Kontakt Ulrich Thorsen fra PII Headhunting på telefon 91546500 med spørgsmål.

Indkøbsnetværket samarbejder med PII Headhunting om denne proces. Netværket får ikke kendskab til din interesse uden din accept. Yderligere information om datahåndtering kan findes på PII Headhuntings hjemmeside.

Send dit CV samt nogle ord om din motivation til ans@piihh.dk mærket: "IN 21". ​ Venligst anvend den e-mailadresse, du ønsker benyttet til svar. Bemærk, at der indkaldes løbende til interviews.

Info

​Indkøbsnetværket ApS

Islands Brygge 26

2300 København S

CVR: 32887422

Tlf.: 53 73 53 23

E-mail: info@indnet.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke