Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

logo-ikon Job​ hos Indkøbsnetværket

Erfaren sælger/rådgiver til virksomhed i udvikling

Vil du bruge din salgserfaring og dit netværk til at opbygge din egen virksomhed sammen med en virksomhed i udvikling? Og motiveres du af at arbejde selvstændigt og planlægge din egen hverdag?

Velkommen til Indkøbsnetværket

Indkøbsnetværket er en fælles indkøbsorganisation for små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vores kunder bliver medlemmer hos os for at spare penge på ikke-strategiske vare- og tjenester – områder, som de nødvendigvis ikke er specialister i. Vi laver rabataftaler inden for tre hovedområder: Forsikring, energi og kontor.

En murer ved alt om mursten, men ikke nødvendigvis, hvad arbejdsskadeforsikringen for hans medarbejdere skal koste. Som medlem af vores organisation kan man bruge de aftaler, som er forhandlet på plads. På den måde sparer man penge, samtidig med at man er fri for at bruge tid på det,” fortæller Adm. direktør Steen Egsdal.

Brug dit gåpåmod til at drive dine salg

​Med titel af indkøbsrådgiver skal du opsøge potentielle medlemmer og hjælpe dem med at få besparelser. Det er en løbende proces, og på denne måde opbygger du din egen kundeportefølje og plejer relationer.

Vidensdeling og erfaringsudveksling med erfarne kolleger
Du indgår i en virksomhed med 15 kompetente indkøbsrådgivere, der altid står klar med sparring og vidensdeling. Du mødes jævnligt med dine kolleger, hvor I deler erfaringer og oplevelser, så I altid har den bedste forudsætning for jeres arbejde. Derudover modtager du en grundig introduktion til konceptet og organisationen, og du får en mentor, som vil coache dig i dit arbejde.

​​

Du skaber din egen succes

Din egen indsats er afgørende for din succes og aflønning. Derfor skal du være klar til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne opgaver. Derudover er du ambitiøs og tillidsskabende, og du forstår vigtigheden af at skabe og opretholde gode relationer til kunderne.

En god sælger er for mig en, der er troværdig, åben og tillidsvækkende. Det er en, der kan og tør kigge kunden direkte i øjnene,” fortsætter Steen.

Selvstændig profil med tung salgsbaggrund

  • ​Der er flere indgange til stillingen, men det vigtigste er, at du har solid erfaring med opsøgende salg og rådgivning.
  • ​Du har kundetække og er god til at skabe tillid.
  • ​Du er selvstændig og engageret.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Steen Egsdal på 5373 5323 eller se@indnet.dk hvis du er interesseret I arbejde på Sjælland men hvis interessen er Fyn og Jylland – så kontakter du Jørgen Schou på 2061 1212 eller js@indnet.dk. Send din ansøgning og CV og skriv i emnefeltet, hvilken del af landet du er interesseret i. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Info

​Indkøbsnetværket ApS

Islands Brygge 26

2300 København S

CVR: 32887422

Tlf.: 53 73 53 23

E-mail: info@indnet.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt