Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

logo-ikon Job​ hos Indkøbsnetværket

STÆRK SÆLGER TIL INDKØBSNETVÆRKET

En selvstændig hverdag hvor du hjælper nye og eksisterende kunder med at spare penge

Jylland/Fyn

Opsøgende, professionelt BtB salg

Du bliver knyttet til en af Indkøbsnetværkets Partnere. Efter en grundig opstart inkl. leverandørtræning, slippes du løs på markedet med informationsmaterialer under armen og CRM systemet som fælles udgangspunkt. Du opbygger og vedligeholder din egen kundeportefolio og arbejder selvstændigt. Aftaler, kundernes forbrug og netværket generelt administreres i hovedkontoret i København.

Du får løbende god sparring og træning sammen med kollegerne, som du ofte mødes med digitalt eller på et af jeres kontorer. Din hverdag er på hjemmekontor og ude hos kunderne. Et højt aktivitetsniveau, struktur og nytænkning er nogle af dine fokusområder for at opnå succes. Salg og stort gåpåmod er afgørende.


Du motiveres af resultater

​Din titel er rådgiver, og det er du. Men du er i endnu højere grad sælger. Indkøbsnetværket giver dig en god intro, sparring løbende samt et stærkt og gennemprøvet koncept, som allerede har succes. Du skal være motiveret for at opsøge nye kunder og få dem opstartet i at spare penge.

Udadvendthed, troværdighed, god struktur og høj energi er blandt de vigtigste egenskaber. Du er professionel og en god kommunikator. Stærk erfaring med opsøgende salg er en rigtig god platform for at få succes. Derfor kan den erfarne sælger med et stort netværk og tro på egne evner være den helt rette. Er du ny i salg, kan du genkende dig i denne annonce og tør kaste dig ud i en udfordring.

Bliv en del af netværket - Sælg noget du tror på

Stillingen er selvstændig, og du driver din egen forretning hjemmefra. Fra din mentor/Partner og kollegerne får du råd og sparring til at opnå de resultater, som skaber din løn, der er uden loft. Du får en hverdag med salg, dynamik og en masse kundekontakt. Du tror på dit "produkt", fordi du oplever, at kunderne får en masse ud af at være medlem.

Typisk er stillingen på fuld tid. Nogle af netværkets erfarne rådgivere arbejder dog på deltid. Dette kan evt. lade sig gøre. Kontakt Ulrich Thorsen fra PII Headhuntings på telefon: 91546500 med spørgsmål.

Indkøbsnetværket samarbejder med PII Headhunting om denne proces. Netværket får ikke kendskab til din interesse uden din accept. Yderligere information om datahåndtering kan findes på PII Headhuntings hjemmeside.

Send dit CV og gerne nogle ord om din motivation til ans@piihh.dk mærket: "IN20". Venligst anvend den e-mailadresse, du ønsker benyttet til svar. Bemærk, at der indkaldes løbende til møder. .

Info

​Indkøbsnetværket ApS

Islands Brygge 26

2300 København S

CVR: 32887422

Tlf.: 53 73 53 23

E-mail: info@indnet.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt