Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Indkøbsnetværket bliv rådgiver hos Indkøbsnetværket

ATTRAKTIV MULIGHED HOS INDKØBSNETVÆRKET FOR DIG, SOM KAN BÅDE SÆLGE OG RÅDGIVE

EN SUCCESRIG PROFESSIONEL PLATFORM - FRIHED TIL AT SKABE DIn EGET virksomhed

De bedste rabataftaler​

Indkøbsnetværket giver markedsledende rabatvilkår til tusindvis af kunder på tværs af landet.

Rabataftalerne er med kendte brands og leverandører inden for næsten alle typer almindelige indkøb så som energi, brændstof, forsikring, kontor, tele/IT, bygninger/håndværk, bil-leasing m.m. 

Hovedkontoret ligger på Søren Frichs Vej 52 , 8230 Åbyhøj. Vi er p.t. 13 rådgivere tilknyttet det landsdækkende netværk.

Et rigtig godt produkt til dine kunder

Når du bliver en del af Indkøbsnetværket, laver I sammen et kickoff program inkl. leverandørtræning, og du slippes løs på markedet med materialer under armen og med et veludbygget CRM-system. Du opbygger og vedligeholder din egen kundeportfolio. Aftaler, kundernes forbrug, IT og netværket generelt administreres på hovedkontoret.

Der er fuld gennemsigtighed i alle kundeforhold, omsætning og indkøbsaftaler til kunderne. Der er styr på tingene, så du, Indkøbsnetværket og kunderne sammen kan udnytte de gode aftaler.

Du får løbende sparring og træning sammen med kollegerne. Din hverdag er på hjemmekontoret og ude hos kunderne. Salg, et højt aktivitetsniveau og sparring med kunderne er blandt dine fokusområder for at opnå succes.


Nytænk kundernes indkøb - gør en forskel

​Du er rådgiver og sælger. Indkøbsnetværket giver dig et stærkt og gennemprøvet koncept. Du skal være motiveret for at opsøge nye kunder og få dem startet i at spare penge, og så skal du være god til at drive din egen forretning.

Troværdighed, struktur og høj energi er blandt de vigtigste egenskaber. Du er professionel og en god kommunikator. Den erfarne sælger med et stort netværk og tro på egne evner kommer hurtigt langt. Jobbet er også for dig, der er ny i salg, men kan genkende dig selv i annoncen, men som også tør kaste dig ud i en udfordring , der kræver nogen tid, før du kan leve af det på fuld tid.

​​

​Eget CVR-nummer på fuld tid eller ved siden af noget andet

Professionalisme, etik og god service er særdeles vigtigt hos Indkøbsnetværket. Du oplever, at kunderne får en masse fordele ud af at være medlem.

Med eget CVR-nummer "ejer" du dine kundeaftaler, som fra start og over år genererer stigende indtægt til dig. Flere kunder og øget brug af aftalerne danner et særdeles attraktivt indkomstgrundlag, kombineret med stor frihed under ansvar. En række af konsulenterne i netværket arbejder deltid. Det styrer du selv. 


Læs testimonial om 2 af rådgivernes historie og succes med Indkøbsnetværket. 

Kan vi udvikle os sammen?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Indkøbsrådgiver og Partner Bent Sørensen på 30 94 88 80. Ellers ser vi frem til at lære dig at kende via din ansøgning og dit CV, som du sender til bs@indnet.dk. Vi ser ansøgninger igennem og kalder til samtaler løbende (landsdækkende).

Info

​Indkøbsnetværket ApS

Søren Frichs Vej 52

8230 Åbyhøj

CVR: 32887422

Tlf.: 53 73 53 23

E-mail: info@indnet.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke